Глаза

   Н.Бидненко
Твої очі якого кольору?
Пам'ятаю лиш погляд твій
З притяжінням, ніким не збореним,
Сяяв сонечком між завій.
Твої очі чаклунські звабили...
І тремтіння, і млість, і жар...
Не встигала вустами спраглими
Ніжних слів твоїх пить нектар.
Розсіваються зорі золотом,
Усміхнувшись майбутній весні...
А кохання - такого ж кольору,
Як і очі твої осяйні.
***
Твои глаза какого цвета?
Помню только взгляд твой
С притяжением, никем не отнятым,
Сиял солнышком между пургой.
Твои колдовские глаза соблазнили...
И дрожь, и истома, и жар...
Не успевала устами трепетными
Нежных слов твоих пить нектар.
Раплываются звезды золотом,
Улыбаясь грядущей весне..
А любовь – такого же цвета,
Как и глаза твои, что сияют мне.


Рецензии