А радiсть яка...

А радість то яка, коли порозуміння
З'являється в подружньому житті...
І щастя тоді в ньому, приходить цінне вміння
І пробачити, вірити - тим шлюб свій зберегти!

Бо ж вдвоє звита нитка не- швидко обривається,
І як один холоне, тепло другий дає,
Коли один в дорозі за чимось зачипляється,
То другий підіймає, він руки подає!

Та ще коли обоє серця відчинять Богу,
То Божа благодать з'являється в житті,
Дає благословіння Бог діточкам в дорогу,
І поряд повсякчас, і буде в майбутті!


Рецензии