Щоб мала далi змогу жити

Де взяти сил? У Тебе, Татко, в Тебе,
Ось і сиджу я знов у Твоїх ніг,
Дивлюся я на небо, Твоє небо,
І знов прохаю, щоб усіх зберіг!

Наповни мене силою, Татусю,
Щоб мала змогу далі жити я,
Тобою, лиш Тобою я кріплюся,
Тобою кріпиться і вся моя сім'я!

Від Тебе ні на крок не відступаю,
Люблю Тебе, Небесний Татко мій,
Тобі несу подяку, прославляю,
Прохаю, як завжди, про захист Твій!

Від Тебе все зависить, лиш від Тебе,
Тобі вклоняюся і знову я молюсь:
Хай чистим стане над землею небо,
Не стане пострілів - в це вірю і діждусь!
       12.07.2023


Рецензии