В день святых апостолов Петра и Павла

АПОСТОЛ ПЕТР, АПОСТОЛ ПАВЕЛ
ЖИЗНЬ НАШУ КО ХРИСТУ НАПРАВЯТ,
ОШИБКИ И ГРЕХИ ИСПРАВЯТ,
ЖИТЬ В ПОКАЯНИИ НАСТАВЯТ!

+СВЯТИИ СЛАВНИИ И ВСЕХВАЛЬНИИ ПЕРВОВЕРХОВНИИ АПОСТОЛИ
ПЕТРЕ И ПАВЛЕ, МОЛИТЕ БОГА О НАС!+

2022 г.


Рецензии