Душа. Вецер сцюдзёны, марозны

Поўначы вецер сцюдзёны, марозны
Сон мне прарочыць непераносны...

Только душа - гадаванак не сна:
Хоча чуццёвасці красак яна!

Поўначы вецер... Не ад вясны.
І ў надзеі - боль без віны.

Только душа - гадаванак не сна.
Хоча чуццёвасці красак яна!

Сон мне прарочыць непераносны
Поўначы вецер сцюдзёны, марозны.

Бачу: душа - гадаванак не сна.
І, дзе пачуццевасць, з красак - яна!..


Рецензии