Липень
2.06.2022.
1 к.
Липень в обіймах гарячих трима мою сутність,
Липи пахучі, мов хвилі, її огортають. Тьмянію
Внутрішньо, знову лечу у повітрянім русі,
І променіють навколо потоки енергії віри.
Липень завзятий бере у полон мою щирість,
Липам віддавши у владу душі стиглу силу.
Хоч філософія прагне весь світ зрозуміти,
Літній щоденник гортає пройдисвіт – вигадливий вітер.
ПРИСПІВ
Липень… Липи…
Липень закоханий в Літо
Дарує сонячні квіти…
2к.
Липень цілує у скроні ласкаво, як райдужна злива,
Липи духмяні гойдають на хвилях своїх ароматів.
Кожна миттєвість, немов передбачення дива,
Кожна краплина росиста – перлина коштовна на шатах.
Вічнеє Літо вдягається знову в зелене й барвисте,
І кожен день під блакиттю небес, як останній.
Хоч філософія щастя вивчає завзято навмисне,
Літній щоденник знов дощ безтурботний гортає…
К сожалению, данный ресурс иногда не даёт возможности ставить прямую ссылку на песню, поэтому желающим послушать данное произведение в авторском исполнении, милости прошу:
опуститься вниз по авторской странице,
найти ссылку МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
кликнуть по ней,
зайти на Youtube-канал
и в плейлисте "ПИШУ УКРАЇНСЬКОЮ"
найти песню "ЛИПЕНЬ".
Приятного прослушивания, автор всегда рада отзывам.
Свидетельство о публикации №123071002380