a Deem

 Like an Australian orphan 
I remember from my cradle  :

" Dirty deeds are - dirty cheap-Ъ "
Mine parents feed und breeding me

 But dirty deals are
the cheapest

 A sword above mine head
But still i dont my words get back :

" The dirty deals cost nothing "

 - -  Ну , всё ! -  по , черепку-то , рукоятkой - оттключаю  - ?

- Всё , обойдется , обожди     ? ~

- Так-kak , ты-сука
  что-то ~пробубнил -  ?

- Идите на х.
 

 


Рецензии