Боженко допоки

Похмуре небо, як саме життя похмуре
Не вистачає сонця та тепла
Розбиті дзеркала повсюди туга
Та вкрадені надії у серцях!

Болить, ой як болить моя душа
І дощ не змиє всі мої тривоги
До тебе Господи направлені серця
Допоки все це… Боженька допоки

Ти захисти від болю та журби
Та відведи оману та тривогу
Не вистачає боже твоїх крил
Мій янгол потребує допомоги

Я вириваю свої мрії із грудей
Я засинаю з думками про тебе
Ти поверни надію до людей
Дай сили Боженька дай сили…


Рецензии