Кращого дiждуся

Терпіння мати... Вчуся я і вчусь.
Багато іспитів пройшла вже до терпіння,
Бог сил дає, то ж ними я кріплюсь...
І чую Боже повсякчас веління -

Мужніти треба, бо життя таке,
І треба зносити, що у житті буває.
Так хочеться тепленьке і м'яке... -
Це душенька терпінням здобуває!

Забурююсь у працю, вона є,
Дає відволіктися від страждання,
Не думати про горенько своє,
Думки свої - на краще сподівання!

Дивлюся вірою, Господь цьому і вчить,
Малюю в розумі гарнесенькі картини...
Хай час іде, через гірке промчить,
У дійсність прийдуть розуму світлини!

Мужаюся, зростаю в вірі я,
Дивлюся кожен день на Хрест Ісуса,
І зменшується тяжкість вся моя,
Бо вірю, що я кращого діждуся!
     07.07.2023.


Рецензии