Любе с 18-летием

З повноліттям! З повноліттям!
Хай не гасне сонце літнє,
Серце щиро зігріває,
Миром, щастям наповняє!

Хай душа радіє в Бозі,
Пісня вдячна лине в простір,
В небо чисте, світле, мирне.
Хай твоя зростає віра!

Господа тримайся міцно,
В серці хай найперше місце
Тільки Він Один займає,
І тебе благословляє.

Будь завжди-завжди такою,
Добре щоб було з тобою.
Будь, як щедре сонце літнє.
З повноліттям! З повноліттям!

19.06.23


Рецензии