Too much negative
Disciplinary comeetete sexual negative sexual disciplinary comeetete
KKKPLAN nonpayment
Kick en genitalia
False hospitalizations just to shutup
Injury of ribcage by copea
unjustified fines
NEGATYVE
ISAVEL NEGATIVE
threatnings
incitement
slander
ALL TYPES OF NEGATIVE
ISAVEL=NEGATIVE
CURSE ISAVEL
DON"T GIVE ANYTHING
LET IT EXTINCT
(I DON"T CARE IF I INCSTINCT TOGETHER)
I LIKE TO DESTORY ISAVEL
NON JUST JDJDBUILDING
CORRUPT KAKADEMY
CORRUPT GOVERNMENT
CORRUPT MEANS OPRESSION
UNEQUITY OF HUMAN RIGHTS UNTIL THE BASIC
THE RIGHT TO LIVE
AND BE A MAN
(SEX IS ATTACKED)
(SEX ORGANS ARE THREATNED)
(SEX HABITS ARE INCITED)
PERSON
IS ATTACKED AT ALL LEVELS
AND NO INSTANTIONS
I AM AFRAID TOWARDS MY BODY INTEGRITY
Свидетельство о публикации №123070505508