Murykanya beware
WE WILL BURN YOUR FLAG
AND WON"T BE YOUR FRIENDS
ISAVEL IS JEWISH ETATA
AND NO ADVANTAGE OF BEING BORN EN ETAT
NATIONNULITY IS NOT ETATA
NATIONALITY IS JUDAISM
DON"T TEACH ISAVEL
DON"T DENY BIBLE AS DOCUMENTARY
DON"T PROMOTE YOUR POISONOUS IDEOLOGY EN ISAVEL
IF SO I WILL CURSE AND NEGATYVE
ISAVEL JEWISH PEOPLE ETATA EVERYONE TOGETHER
Свидетельство о публикации №123070505400