Isavel liar etata and not democratic

 



ISAVEL LIES AND FALSIFIES SCIENCE KAKADEMY
JDJDJBUILDING LIARS
NETANYATTY BABUN CRYMYNULL
THAT ORDERED MURDER
DON"T LET ISAVEL LIVING
SANCTIONATE ISAVEL DEPRESS UNTIL DEATH
DESTROYED ETATA ISAVEL


Рецензии