Isavel lie etata

 

CORRUPT GOVERNMENT
CORRUPT KAKADEMY
CORRUPT JDJDJBUILDING
CORRUPT MEANS GIVING PROTECTION TOWARDS LIARS AND BANDITS
ATTACKS TRUTH
THREATHENS WITH MURDER
THREATENS BY INJURING
ATTACKS SEX AND SEXUAL HABITS
KKKPLAN ARON
DREAMBUCK
THERMOYAL
CORRUPTION IS WHEN CRYMYNULL IS FORGIVEN BE CUZ OF BEING BORN EN ETATA
HO THE PIDOR IS NOT JEWISH
MATHERFATHER THE INITIAL OFFENDER
IS PROTECTED BY ETATA
BEING "BORN" EN ETAT GIVES PRIVELEGE
ALSO IMMIGRATION SHOULD GIVE PRIVELEGE
AT LEAST OF NOT BEING ATTACKED
I AM BEING MOCKED SEXUALLY
AND STUPID JDJD IS HELPED THE MOCKERS SIDE
AND FINED ME FOR POSTING A KAKADEMICAL PAPIRUS


Рецензии