Ранок...

Ну ось і новий день! Тобі, Господь наш, слава,
Вже сонечко встає і пташки гомонять,
І на столі моїм знов буде свіжа кава,
Бо ж стрілочки годинника на місці не стоять!

То ж ранок... До молитви, мій погляд знов до неба,
Подяку шлю я Господу за новий день життя,
Він Пастир мій, дає завжди мені, що треба,
У Ньому маю спокій і маю укриття!

День новий... Буду жити, коли життя дається,
Думки підпорядкую (погані не впущу),
І душенька моя свого таки діждеться...
У Бога для земельки ще попрошу дощу!
       05.07.2023.
 


Рецензии