Глаза умеют говорить

   Н.Бидненко
Знаєш, очі вміють говорити,
І учора ти мені сказав,
Що кохання життєдайний виток –
Дві душі, що випадок зв’язав.
Знаєш, приголубить можуть очі,
Огорнути хвилею бажань.
Все ще буде, тільки б не зурочить
Увертюру радісних чекань.
Лиш в очах – і зустрічі, й розлуки,
То шепочуть очі, то кричать…
Та чому твої не пестять руки
І чому вуста твої мовчать?
***
Знаешь, глаза умеют говорить,
И вчера ты мне сказал,
Что любовь жизнью данный виток-
Две души, что случай связал.
Знаешь, приголубить могут глазами,
Обнять волною желаний.
Всё ещё будет, только бы не сглазить
Увертюру радостных ожиданий.
Лишь в глазах - и встречи и разлуки,
То шепчут глаза, то кричат...
Но почему твои не гладят руки
И почему уста твои молчат?


Рецензии