Хто там скаже, що ми - не коханцi?

Хто там скаже, що ми – не коханці?
Ми коханці з тобою давно,
Хоч не разом прокинулись вранці,
Хоч не ходимо разом в кіно,

Хоч не випили разом ні кави,
Ні рубінів сухого вина,
Не відвідуєм разом забави...
Ми – окремі. Один. І одна.

Але ми вже коханці за сенсом,
Що – на заздрість усім – не мине...
Заздрять ті, хто зв'язалися сексом, –
Те і слово чуже та смішне...


Рецензии
Хорошие стихи у Вас! Отдельно хочется отметить красоту женщины на фотографиях...
Вдохновения!

Нина Уральская   08.07.2023 20:24     Заявить о нарушении
Таких вижу – такими и люблю😎❤

Миклош Форма   08.07.2023 20:24   Заявить о нарушении