Оксамитовi ночi

Оксамитові ночі.
Місяць в небі пливе.
Я заплющую очі.
Бачу поряд тебе.
Діамантові зорі.
Нам висвітлюють шлях.
Наші душі на волі.
Тануть сни в небесах.

Місячна стежка, блищить під ногами. Разом крізь обрій по морю йдемо.
За небосхилом сонячна брама.
До світла, до світла ми прагнемо.

Ми нарешті збагнули.
Що в полоні живем.
І літа промайнули.
Оманливим міражем.
Але ми розпізнали.
Що це тільки був сон.
Сумніви подолали.
Перейшли Рубікон.

Місячна стежка, блищить під ногами. Разом крізь обрій по морю йдемо.
За небосхилом сонячна брама.
До світла, до світла ми прагнемо.

Оксамитові ночі.
Завірюха зірок.
Ми розплюшуєм очі.
Це останній наш крок.
Небуття розриває.
Те що нами було.
Всесвіт нами співає.
Ось і сонце зійшло.

Сонячна стежка, блищить під ногами. Разом крізь обрій по морю йдемо.
Нині відчинина сонячна брама.
До світла, до світла ми прагнемо.

https://youtu.be/eSKn6ikT3SI


Рецензии