Greek cofee стихотворение на заказ
But please do not knock or ring
Just get me a cup of Greek Coffee
Just get me a cup of Greek Coffee
And I'll be right here to drink!
Making me happy is complex
But hint is the number seven!
Just get me a cup of Greek Coffee
Just get me a cup of Greek Coffee
And I'll be on seventh heaven!
-,-{@
Свидетельство о публикации №123070203773