Там, дзе пыл дарог, дзе вецер Вольны, дзе Свабода

Там, дзе пыл дарог, дзе вецер Вольны, дзе Свабода, -
Жыве сапраўдная пакута, насалода.
Як неруш, мройны, ейная прырода!
Каб высвеціць Любоў - палае ода!..
Зірні: да карагода
Ляціць нагода.
Ад народа...

Згода?


Рецензии