думки

Мені потрібна дивина
Життєва радісна весна!
Мені потрібна тишина
Болюче кинути у небуття!

Мені потрібні твої руки
Мої сумління відвести
Обійми ніжні, світлі думки
Та добрі наче сонце сни

Мені потрібні мої мрії
Нехай летять за небокрай!
Усі мої тривожні думки
Позбав мене Господь , позбав

Мені потрібна перемога
Ти залікуй мою печаль
Доки країна моя стогне
Так безнадійна моя даль.


Рецензии