Isavel corrupt etata that robbs people

 

"capital letters shouting"
it is just a letter don't command people
хрюстын
Antisemitism is misogeny
When right wing opresses left wing
Antisemites, c'mon be correct
Don't be serious
Life is a game
Let it be comedy


Рецензии