Negative towards negative truth

 

POSITIVE TOWARDS POSITIVE TRUTH
CINISM
IS POSITIVE TOWARDS NEGATIVE
AND NEGATIVE TOWARDS POSITIVE
POSITIVE CINISM BLESSING OF THE CURSE INCITEMENT
NEGATIVE CINISM CURSE OF THE BLESSING WONDELLISM
POSITIVE CINISM CAUSING POSITIVE NONSENSE
NEGATIVE CINISM CAUSING NEGATIVE NONSENSE
SENSE RIGHT WING
NONSENSE LEFT WING


Рецензии