Сэрца паэта

Цi бачыу ты, дзе нарадзiуся,
Як шчыра песню я спявау?
Дзе галавой, я прыхiлiуся,
Дзе успамiнау каго кахау.
Як босым бегау па траве,
Хавау свой нос у розным квеццi.
I я не здрадзiушы сабе,
Любiу свой кут, як мацi - дзецi.
На захад солнца погляд зноу,
Каб на душы квiтнела лета.
Ад промняу закiпая кроу,
Квiтнее сэрца у паэта.


Рецензии