Сон
The room is empty. Not a soul.
No beam of light. No happy laughter.
When life has reached its final goal,
It's now "before" with nothing "after".
Just look around with hollow eyes:
The dream is gone, forget your sorrow.
The spring will come, the sun will rise,
But someone else will live tomorrow.
***
Комната пуста, и не души.
Солнца луч погас, и не до смеха.
Жизнь прошла, ты больше не спешишь.
Вся она, как не суди, потеха.
Просто оглянись вокруг себя
Все мечты – одни пустые бредни.
Жизнь прошла не для тебя.
Оказались все усилья тщетны.
Свидетельство о публикации №123062906809