Треба спати...

Прийшла до Тебе, Отче, у Твій спокій,
Посиджу трішки, хай душа спочине,
З Тобою їй не буде одиноко,
Твоя присутність хай на неї вплине!

Є в неї мрії, хай помріє трішки,
Поніжиться, відчує насолоду,
Та й тіло відпочине в своїм ліжку,
Бо ж не таке, що було за молоду!..

Ні, ні, про роки не кажу ні слова,
Люстерко теж відвернуте від личка...
Між духом і душею йде розмова,
За роки, що пройшли, така вже звичка!

Погомоніли... Досить, треба спати,
Бо ж ніч глибока, ранок уже близько,
Всю честь і славу поспішу віддати
Тобі, мій Отче, я вклоняюсь низько!
      29.06.2023.


Рецензии