Сегодня грусть - ни к чему...
Та небо зранку все дощить.
Звернувся б думками до Бога,
Який все бачить та мовчить.
Мовчить і винних не карає.
Записує чужі гріхи?
На сурмах вітер справно грає
І тополині гне верхи
Та звісток добрих не приносить.
Десь загубились на шляхах?
Піду по полю тихо, босим,
У мріях, що "зривають дах".
Сьогодні смуток - ні до чого?
В дощах липневий день мине.
То, може ж, є дарунок Бога
Для тебе, люба, й для мене...
Свидетельство о публикации №123062905437