Лють
Піднялися козацькі предки,
прокинулися джерела -
українського роду.
Всі наші цінності духовні
Збудили українську лють
Та українці вилили її на зовні
на звірів орків.
Ніхто не думав,
ніхто не бачив,
Яка насправді буває
українська лють.
Катів проклятих
безжально мочим.
і тих, хто на нашу землю
пруть і пруть,
то наші воїни - герої
звірів орків
б’ють і б’ють!
Тож, жоден з злобних орків
не встоїть,
бо Свята є українська лють!
та їх як букашек вітри зітруть
з лиця землі,
бо Загарбникам одна дорога світить,
їм віками під землею
спати й спати!
Свидетельство о публикации №123062902190