I follow on..

 Just say me it's wonderful night Just say me, don't asking why.
I follow on my lovely dream.
 I follow on, it's my trip.

 Tonight we just alone,
 don't ask me why I am strong.

 Just say me it's wonderful night Just say me, don't asking why.
I follow on my lovely dream.
 I follow on, it's my trip.

 It is my dream.
 It is my trip

 It is my dream.
 It is my trip.

 Don't asking why.
 It is tonight


Рецензии