Полу-знакомый

   Н.Бидненко
Напів-знайомий і напів-чужий,
Ти щастя дарував минулим літом…
У радості не знала я межі,
Злітала птахом по-над білим світом.
І знову літо. Те давно пройшло.
Сліди твої вкривало листопадом,
Коли ти йшов… Забрав своє тепло.
Кому поніс його осіннім садом?
І знову літо. Долі віражі.
Неждана зустріч в натовпі людському.
Напів-знайомий і напів-чужий…
Я ставлю крапку. А ти хочеш кому?
***
Полу-знакомый и полу-чужой,
Ты счастье подарил мне прошлым летом...
И в радости не знала я границ,
Летала птицей я над белым светом.
И снова лето. То - давно прошло.
Свои следы укрыло листопадом.
Когда ушёл...Забрал своё тепло.
Кому унёс его осенним садом?
И снова лето. Виражи судьбы.
Случилась встреча в суете людской.
Полу-знакомый и полу-чужой...
Я ставлю точку. А ты хочешь запятую?


Рецензии