Загадка 27

*  *  *
У  мене  колір  зелененький.
Смачний  я  кислий  і 
  свіженький.

Я  ціле  літо  у салатах,
На  вітаміни  так
  багатий!

В  банки'  на  зиму  та  діжки
Мене   ховають
  хазяйки'.

Дорослі  й  дітки   хрумкотять,
За  мною  у  льохи  спішать.
    * * *               

                Людмила  К .- В.
Кн. " В країні загадок"
( Фото Нет)
2023


Рецензии