над Варшавою
далі від біди, до журби, бодай.
А в очах, а в очах, наче пелена,
над Варшавою біла-біла мла.
Буде ніч, буде шлях межи зорями,
ми з тобою вдвох поговоримо -
по душах, по душах, та за кавою,
доки біла мла над Варшавою.
Зачекай, зачекай. Стрілки-милиці.
У Варшаві я, ти у Східниці.
Потурай, потурай, витру вилицю,
там сльоза одна причаїлася.
Біла мла, біла мла розчинилася,
стукотить трамвай у потилицю.
Стала ніч, біла ніч, вмить кіптявою
без тебе, опріч, над Варшавою.
світлина: Деніс Саражин
Свидетельство о публикации №123062702541