Лечу, як пiрiнка

Прикрий мене своєю долонею,
Лечу, як пір'їнка у вітрах я в височінь.
себе віддам тобі я в небі,
танцюючи для тебе танець
Ми в космос полетимо з тобою,
Щасливішим буде наше "життя".

І будемо висвітлювати вдвох ми,
Наш світ від суєти земної.
Дощем пролитою рікою,
Візьмемо ми красу із собою.
і як пір'їнка летимо...
прокравшись у дитинство по-новому,
адже бути дорослими не хочемо

Я буду веселкою для Миру,
А ти будеш дощем проливним.
Очистимо Світ від темряви,
Сапфіром в душі, ти станеш моїм.
летячи ясним днем і темною ніччю,
то злітаючи, то падаючи вниз

Душа від щастя посміхнеться,
обійме райдужний світ.
І Світ від смутку, сну прокинеться,
І щастя, і радість у мить прийдуть.
а війна сховається в тіні
і не прокинеться більше ніколи


Рецензии