Загадка 25

* * *               
Про  нього  казки є та
 вірші  в  народі,
 З  ним  часто  трапляються  різні  пригоди.

Сіренькі  на  білі  все  шубки  міняє.
І  вуха  довгезні  й  чутливі  він  має,

 Щоб  чути,  як  вовк,
 чи  лисиця  крадеться.
Ви  добре  всі
 знаєте,  звір  як  цей  зветься.

І  хоч  полохливий, та  вміє  тікати,
 І  важко,  буває,  його  упіймати.
* * *

Людмила  К .- В.
Кн. " В країні загадок"
( Фото Нет)
2023


Рецензии