Isavel crymynull etata
THEY KICKED MY
INJURED MY RIBBS
ROBBED BY UNJUSTIFIABLE FINES
THREATHNED
CURSED
AND ALLOWED CRYMYNULL TOWARDS ME
MY COMPLAINTS WERE USUALLY NEGLECTED
I AM BARELY ALIVE
ISAVEL KILLING IT"S REUSYAN JEWS
NETANYATTY BABUN THE PIG AND MURDERER
NEVER GIVE ISAVEL ANY MONEY OR ANY BLESSING
THEY ARE JUST NEGATIVE KILLERS OF IMMIGRANTS FULLY NON HUMANE
Свидетельство о публикации №123062606648