Про ожидание

  Н.Бидненко
Дні і ночі минали в чеканні,
В серці вогник надії не гас.
Я чекала його на світанні
Й у вечірній задушливий час.
Рахувала печальні години,
Не знаходила місця в журбі.
І не бачила в світі причини,
Що прийти заважала тобі.
Та нарешті загоїлись рани,
Бо бальзамом – потрібні слова:
– Ти прийшов, доще мій довгожданий
І душа в чистоті спочива.
***
Дни и ночи прошли в ожидании,
В сердце надежды огонь не угас.
Я ждала его на рассвете
И в вечерний, удушливый час.
Я считала печали минуты,
Не находила места в тоске.
И не видела в мире причины,
Что прийти помешала б тебе.
Наконец-то зажили раны,
И бальзамом - на душу слова:
-Ты пришёл, дождик мой долгожданный
И душа в чистоте расцвела.


Рецензии