Четвертая д абла

В мене був друг-братик Пабло
І дівчина Анастейша
Ми з Анастейшою робили секс
А з Пабло робили джем сейшн

Музика із Пабло кайф
Грав на скрипці і кулеметі
Анастейша така сама творча
Грала на моєму кларнеті

Але раптом переплуталися ролі
Пабло вдарився у нарко
А Анастейша пішла грати
На кларнеті Колі

А я не сумую бо...

В мене є четвертая діабла
Іди нахєр Пабло
Паскуда Анастейша
Нахєр той джем сейшн



Пабло прокапали лікарі
Сказали що він чистий
Анастейша повернулась
Зробив їй біле намисто

Кожен має другий шанс
Але в мене тепер діабла
У Діаблі тепер вчотирьох
Анастейша, Коля і Пабло

Але раптом в ліжку застав
Анастейшу з Пабло
Коля виявися голубий
З депресією на таблах

А я не сумую бо...

В мене є четвертая діабла
Іди нахєр Пабло
Паскуда Анастейша
Нахєр ваш джем сейшн




Рецензии