Мий мною. Я мило

Все це більше не має значення.
Ця рима мерзотна? То до побачення.

Його не буде, побачень вдосталь.
Так багато минуло різних стежок.
Номінал обумовлює секс і постіль.
Вона не сяде у твій Пежо.

Все це більше не має сенсу.
Вільним бути не заборониш зранку,
Зате ввечері рабство тримає шанси.
Замість лірики - фанку тобі в філіжанку.

Мистецтво посміхатись у вогнищі
Страждань і коливань від зрад.
Найвище. Доки не зірвало днища
Психозами оплисків планетний парад.

Проблеми більше не мають сили.
Хочеться нарешті втомитись від суму.
Второпати суми. Втопитись від супу.
Мий мною. Я - мило. Візьми мої крила.
Мий мною. Я - мило.
Мий мною. Я - мило.

23.05.2023
Лукашов С.С


Рецензии