***
Хто пануе, хто бiлить твiй сад?
Хто в кiмнатах тво;х небагатих
Чи господар тобi, а чи кат?
Для кого всi зозулi звернення,
Коли в лiтню вечiрню пору
Розмовляе чудово, з натхненням
Там, у Кашинському, у яру?
Де дитинства щасливi хвилини
Пам'ять нам назавжди зберегла
Зараз рвуться снаряди та мiни.
Зараз тут тiльки жах та вiйна.
Не хвилюйся, чекай моя хата,
Ти на мене й щасливу пору.
Вiрю, ждати ii небагато
I гоню я вiд себе журбу...
Свидетельство о публикации №123062500637