Моя душа

Я знаю, моя рідна душа, ти - моя душа!
ти та, що закралася до мене в серці,
ти та, що пригорнулася, обійняла,
І зрушити не може з місця!
ти в житті – моє благословення

Я знаю, моя рідна душа, ти - моя душа!
Ти райський острів доброти
І думки мої Нескінченні:
Як наші душі раптом зійшлися,
І як визначити їм вічність?


Я знаю, моя рідна душа, ти - моя душа!
Ти безперестанне благання
Про моє щастя Нескінченне
Моя душа на тебе хвора,
Ти теж не безсердечний!


Я знаю, моя рідна душа, ти - моя душа!
Твоя душа в мені живе,
Моя чарує твоє серце!
Подвійна сила до нас йде,
З нею наша дружба нескінченна!


Рецензии