Небесный Батискаф Thi Abbyss-Tweny Three

                ... Вовану и Лёхе .. .

 Измолкли
будто б

 за спиною
 побрякушки

 где
ленточки

под blasts
пустились впляс

 Кому-теперь
раздать всe

 книжки да
 ракушки  ?

 из чемондантов-ъ
пар-робы on supply

               
    das ученичеcкий " Kcommt Passe-d "


  Раз ни dusha
болит за вас

Юж.slope of Dhzhomolunghma
самый   ~ врачеватый

Sun's melting ice
No step ahead or back

- Who did from you
remember skating ?

- Pls Babe , pls dial  Ilonn-Mask    !

- Hi ?  U Hu ?
 But cannot read u well , some's wrong with batteries - ?

- Send us the f-kn helicopter !

- Связь никакая ~
  Pls better say it distinctly                ?


- I said ^ We stuck it here seven kms up-elevation high , pls help us-sos !

- May i help you , Sir pls ?

- What ? Дубина

- So called ?
- He sent me out of the future

- We're gonna be to .. .

- Да а с каких-то
 Alphs

 
 - Чей этот эпос  ,
 акваланги  незаметно стравливаеt ,
 
 -  где  - ж-шерпы ! -  нaтурaлистов экко связь  : -  De donde es - отткуда был   ?
  - c Перми сам     .. .
  - a я
 
      plenty  enough

    

 


Рецензии