Слава Богу за все

Без Слави Божої
Іншої Слави не буде ніколи.
Тому, щоб дійсно була
Слава нашій ненці Україні,
Найперше віддавайте 
Славу Пресв’ятому Богу!

Автор Широков А. А. 23,06,2023, г Киев Украина


Рецензии