Вдови

Один день за одним йдуть щільно -
Раніше так геть не було.
Чи варто шукать, чи доцільно
Коли ми проґавили зло?

Оковами радість прикута,
Гарантій ніхто вже не дасть
Війною змиває отрута
Надію на тисячі щасть.

Надвтома від втрат, від побоїв,
Від збільшення кількості вдів.
У світлі безсмертних героїв
Потоне пітьма ворогів.

Не можна забуть жодну втрату,
Їх випито кожним до дна.
На землю геть невинувату
Отрутою ллється війна.

Сиренами ніч не стихає,
Тривожно і зайві слова
Десь там і на мене чекає
Моя одинока вдова.


           <23червня23>


Рецензии