Кат

Там, за високою стіною,
кляті кати знущаються над нами,
Від куди вся Росія на долоні,
На троні сидить клятий кат,
Любитель крові та агоній.
Нізащо карає,
і судить не по справедливості

Там, за високою стіною,
кляті кати знущаються над нами,
А правда наша п'яна спить.
Коли вона прокинеться?
Коли одпочити
Ляжеш, боже, утомлений?
І нам даси жити!

Там, за високою стіною,
кляті кати знущаються над нами,
А правда наша встане.
Бо Ми віруєм Божій силі
І Духу живому.
Встане правда! встане воля!
І тобі одному
Помоляться всі язики
Вовіки і віки.


Рецензии