The steel toad won
"MY [] = AGE"
AGE STUPID IDEOLOGY TALKING ABOUT TIMESPAN
AND NOT QUALITY
JUST TIMESPAN
SUBJECTIVE IDEOLOGY
IMPORTANT HOW A PERSON BEHAVES DURING TIMESPAN
AND NOT ONLY TIMESPAN
THUS YOUNG PERSON CAN WIN VERSUS OLDER
Свидетельство о публикации №123062100358