Corrupt jdjd my father is age won steel toad
LEANS ON KKKPLAN
AND DIDN"T LET ME WIN MORALLY
FORMALLY I WON HO THE JDJD DIDN"T LET ME WIN MORALLY
EMOTIONALLY
THE JDJD BUILDING IS CORRUPT AND TAKING MORAL BRIBARY
AND MAYBE NOT ONLY MORAL
KKKPLAN BRIBED THE JDJD
BOTANICHKA SUDDENLY APPEARED
CORRUPT ISAVEL
CORRUPT JDJD BUILDING
KKKPLAN BRIBED STEEL TOADИЯ
Свидетельство о публикации №123062102320