Isavel is a liar etata

 
GOVERNMENT IS COVERING UP FALSE "SCIENCE"
KKKPLAN WELL PROVEN LIAR
IS PROTECTED BY THE GOVERNMENT
THEY DON"T LET LOOSE
AND DON"T LET MY CRITICISM ANY WAY
NETANYATTY SUPPORTS SCIENTIFIC LIE
AND BECOMES AN IDIOT
SCIENCE HAS LOGIC
SUPPORTING WRONG LOGIC CAUSES IDIOTICITY
THUS ISAVEL JUST LOOSES


Рецензии