De multis

С багажной полки сверзнулась звезда
П'яна як чіп і тому невразлива.
Вагон иго-го-голубой до аз воздам
Торує ніч шахедного розливу.

Под передоз однаоднаодна
Метелики кохання знишкли крильми.
Замало, що війнавійнавійна -
Виршителю обрыдли сверхусилья.


Рецензии