Хижак

Колючі весни, болючі зими
Холодні ночі без каяття!
Нічні тривоги, сумні молитви
Все це дарує “свята ”русня

Залізні кігті всадила міцно
Суцільний біль та постійний жах
І безіменні стоять могили
На полі маки, в землі хижак!

Ось так зустріли залізні кігті
І хамерс лупить чужий кулак
Ви стали тими, хто робить лихо
Ви не Росія ви оркостан!

Колючі весни , болючі зими
На серці ниє нестерпна біль
Я буду битись за Україну
За землі рідні за рідний дім


Рецензии