Народна прикмета

* * *
Хмарка'ми  купчастими  вкрилося небо,-
Неначе гудзочків  там  хтось 
нав'язав, -

На  завтра  вже  вітру чекати  нам  треба  -
Прикмету  цю  вірну  дідусь розказав.

Якщо  ж  там  пір'їни розкидані  всюди -
За  кілька  днів  дощ, ось  побачите,  буде .
* * *

Людмила К.- В.
19.6.23.
(Фото Нет)


Рецензии